Agenda

Wil je leren hoe je zelf een Reiki behandeling kunt geven? Dat kan! Iedereen kan Reiki leren. Sterker nog: iedereen kan eigenlijk al Reiki geven. In een Reiki training word je afgestemd op de Reiki energie en word je er gevoeliger voor, het stroomt beter. Dit is een speciale en bijzondere ervaring. Iedereen zal zich zijn of haar Reiki inwijding levendig herinneren. Je begint altijd met Reiki level 1. Hierin leer je de basisprincipes van een Reiki behandeling. Je kunt dan al een volledige behandeling geven en jezelf Reiki Practitioner noemen. Daarna kun je doorgaan met Reiki level 2, 3 en Master.

Normaal gesproken geven we een aantal keer per jaar een Reiki groepscursus onder begeleiding van Reiki Master Lilly van Viegen. Momenteel is het alleen mogelijk om een één-op-één training te volgen.​ In een privécursus is er volop aandacht voor jouw persoonlijke doelen en vragen. Neem contact met ons op voor meer informatie via info@deyogaschoolutrecht.nl.

Wil je alvast je intentie verzilveren en de training meteen kopen? Dat kan. Klik op onderstaande knop en wees verzekerd van een Reiki cursus. Als je betaling is gelukt neemt één van onze medewerkers contact met je op om een datum te prikken en je wensen alvast te bespreken.

Misschien wil je liever eerst ervaren wat Reiki met je doet of een behandeling nemen degene bij wie je de cursus gaat doen Reiki geeft. Geen probleem.

Je kunt een Reiki behandeling kopen via onderstaande knop. Als je betaling is gelukt zal één van onze medewerkers contact met je opnemen om een afspraak te plannen. Zorg dus dat je in je account een geldig e-mailadres of telefoonnummer vermeldt. Je kunt ook zelf een mailtje sturen naar info@lillyvanviegen.com.

Wist je dat je ook een behandeling op afstand kunt doen? Onze Reiki practitioner geeft je dan een volledige behandeling terwijl jij gewoon lekker thuis bent. Veilig en nét zo ontspannend als op locatie. Een Reiki treatment op afstand duurt ongeveer 30 minuten en kost maar €35.