Over Lilly

Lilly van Viegen yoga therapeut

Lilly van Viegen is eigenaar van De Yogaschool Utrecht, yogadocent en Reiki master practitioner.

Als yogatherapeut begeleid Lilly van Viegen mensen om hun doel te bereiken. Als je wilt herstellen van een burn-out, de ademhaling verbeteren of het beoefenen van compassie voor jezelf of anderen: met een combinatie van Yoga Therapie en Reiki kom je in balans.

Met Yoga Therapie breng je je lichaam weer in harmonie met behulp van de oeroude wijsheden van de Elementenleer en de natuur. De natuurkracht in je lichaam herontdekken –  dat is yoga voor mij.

Alles wat je nodig hebt om een heerlijk, vitaal en gezond leven te leiden bevindt zich al in je lichaam.

Als yogatherapeut heb ik geleerd hoe krachtig het lichaam is. Door mee te bewegen met de seizoenen, maar ook met je innerlijke natuur, ontdek je een grenzeloze energie, creativiteit en een heldere geest. Ook na de yogales neem je dit gevoel met je mee. Yoga is helend. Dat is wat mij beweegt, iedere dag opnieuw.

Lilly is Reiki master met een reiki lineage die direct terugleid naar Mikao Usui, de grondlegger van Reiki.

Lilly’s achtergrond

In 2016 heb ik mijn yoga teacher training afgerond het het Yandara Yoga Institute in Baja California, Mexico. Hier heb ik ook mijn Reiki Master training gedaan. Al reizend door Midden-Amerika heb ik vervolgens een jaar lang yogales gegeven in verschillende landen en op verschillende locaties. Op het strand in Cabo, in de jungle in Costa Rica: hier is de connectie tussen de natuur en yoga gegroeid.

Bij terugkomst in Nederland pakte ik een fulltime baan op in mijn andere werkveld, ICT. Ondertussen ging ik aan de slag als yogadocent in Utrecht. In 2018 werd mij de kans geboden om De Yogaschool Utrecht over te nemen. Deze kans heb ik met beide handen gegrepen.

Elemental Yoga Therapy

Ik heb de opleiding Elemental Yoga Therapy Teacher Training gedaan. Dit is een intensieve verdiepingscursus van de hand van Jai C. Salt, oprichter van de Elemental Yoga School. De training was prachtig en intens. En nu wil ik het graag met jullie delen!

Lilly van Viegen yoga in Utrecht

> Meer lezen over Yoga Therapie? Klik hier
> Voor het maken van een afspraak klik je hier.
> Meer weten over Reiki, een behandeling boeken of een Reiki cursus doen? Kijk hier.
> Voor speciale lessen, workshops en cursussen kijk je hier.