Reiki behandeling boeken

Omdat ik tot en met eind 2019 met zwangerschapsverlof ben, is het nu helaas niet mogelijk om bij mij een behandeling te boeken. Via De Yogaschool Utrecht zijn er verschillende Reiki Practitioners beschikbaar om een Reiki behandeling te geven. Dit zijn Ernestine Numan en Renée Narinx. Je kunt direct contact met hen opnemen of een mailtje sturen naar info@deyogaschoolutrecht.nl

Kosten: €55,- per Reiki behandeling

Duur: 60 minuten.

boek consult

 

De Reiki behandelingen vinden plaats op de locatie van De Yogaschool Utrecht aan de Ridderschapsstraat 29 in Utrecht. Datum en tijd bepalen we samen in overleg. Op verzoek kan een behandeling ook op afstand of bij je thuis plaatsvinden.

Wil je meer weten over Reiki? Kijk dan hier.

__

Vanaf 15 september ben ik met zwangerschapsverlof. In het nieuwe jaar 2020 ben ik weer beschikbaar voor Yoga en Reiki trainingen. In de tussentijd verwijs ik je graag door via de volgende weg:

Yogalessen: De Yogaschool Utrecht
Privé lessen en lessen op maat: De Yogaschool Utrecht en info@deyogaschoolutrecht.nl
Reiki sessies: Met Ernestine Numan of Renée Narinx via De Yogaschool Utrecht
Reiki Cursussen worden in 2020 weer gepland.

E-mails zal ik tijdens mijn verlof helaas niet lezen. Voor al je vragen over yoga en privé lessen kun je altijd contact opnemen via info@deyogaschoolutrecht.nl. Mijn collega’s zullen je verder helpen.

Contactformulier
Door contact met mij op te nemen ga je akkoord met de Privacy Verklaring.