Leren hoe je Reiki kunt geven?

Reiki cursus in UtrechtKom naar de Reiki cursus in Utrecht!

In deze Reiki cursus leer je hoe je zelf een Reiki behandeling kunt geven. Ik geef meerdere keren per jaar een Reiki cursus in Utrecht. Momenteel staat er geen cursus gepland. Tarief is hetzelfde als een groepscursus. Stuur me een mailtje en dan kijken we samen wat mogelijk is. Momenteel staat er geen cursus gepland en ben ik helaas niet beschikbaar voor privé trainingen, omdat ik druk bezig ben mijn eerste kindje op de wereld te zetten! Tot en met eind 2019 ben ik met zwangerschapsverlof.

Officiële Reiki cursus in Utrecht

Dit is een officiële Reiki 1 cursus en na afloop kun je jezelf Reiki Practitioner noemen en bijvoorbeeld je eigen praktijk starten. Maar ook als je het gewoon voor jezelf wilt houden is een Reiki 1 cursus een prachtige ervaring.

Er zijn drie niveaus binnen de Reiki leerschool: Reiki 1, 2 en 3. Daarna volgt de stap naar Reiki Master. Ik geef regelmatig Reiki 1 en 2 trainingen. Op verzoek geef ik ook Reiki 3 en Master trainingen. Houd voor meer informatie de agenda in de gaten. Staat er niks op de planning, maar ben je wel geïnteresseerd om je Reiki cursus te doen? Geen probleem. Neem gerust contact met me op en dan bespreken we de mogelijkheden. 

Liever geen groep? Ook één-op-één cursus is mogelijk

Wil je liever persoonlijke begeleiding en een cursus die precies aansluit bij wat jij nodig hebt? Dan kun je ook een privécursus doen. Deze cursus is geschikt voor iedereen en heeft dezelfde inhoud en structuur als een groepstraining, maar dan met alle voordelen van indivuduele, persoonlijke begeleiding. Stuur een mailtje naar info@lillyvanviegen.com voor meer informatie. Je kunt vertellen wat je wensen en behoeften zijn en dan bespreken we samen een geschikt moment. 

Cursus Reiki 1 – wat kun je verwachten?

Iedereen kan Reiki leren. Sterker nog: iedereen kan eigenlijk al Reiki geven. In de training word je afgestemd op de Reiki energie en word je er dus gevoeliger voor. Dit is een speciale en bijzondere ervaring. Iedereen zal zich zijn of haar Reiki inwijding herinneren.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Reiki theorie
 • Uitleg over de werking van Reiki
 • Reiki inwijding
 • Zelf een Reiki behandeling geven

Aan het eind van de Reiki cursus:

 • Ben je afgestemd op de Reiki energie
 • Kun je een Reiki behandeling geven op verschillende manieren
 • Ervaar je de kenmerkende warmte of inteling in je handpalmen
 • Ontvang je een certificaat en ben je Reiki Practitioner

Je leert dus om een traditionele Reiki behandeling te geven. Deze behandeling kun je toepassen in de vorm van een eigen Reiki praktijk (professioneel), of bij vrienden en familie. Daarnaast leer je ook hoe je jezelf een Reiki behandeling kunt geven. Hierdoor leer je je eigen energie steeds beter kennen en ontwikkel je je intuïtie.

Eigenlijk kun je na deze cursus meteen aan de slag. De ervaring leert dat het wel fijn is om jezelf nog wat tijd te gunnen om te oefenen. 

Vervolgtraining: Reiki 2

Na de Reiki 2 cursus kun je Reiki op afstand geven en ken je de belangrijkste Reiki symbolen, die je ook in de praktijk tijdens je behandelingen kunt toepassen. De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Reiki level 2 theorie
 • Reiki symbolen
 • Uitleg over Reiki op afstand
 • Oefenen met Reiki op afstand
 • Oefenen met de Reiki symbolen
 • Zelf een Reiki behandeling geven als Reiki level 2 Practitioner

Er is momenteel nog geen Reiki 2 training gepland. Mocht je toch interesse hebben, laat het mij dan weten. Mail naar info@lillyvanviegen.com of gebruik onderstaand contactformulier.

Kosten en praktische zaken van de Reiki cursus in Utrecht

De kosten voor een Reikicursus (individueel of in groep):

Reiki 1 € 150,-
Reiki 2: € 200,-

Deze tarieven gelden zowel voor groepslessen als een privécursus en is inclusief lesmateriaal en btw.

Ik maak gebruik van de prachtige locatie van De Yogaschool Utrecht, mijn eigen yogastudio die van alle gemakken voorzien is. We zitten op de grond (met kussens, dekens en blokken), maar mocht dit een probleem vormen, geef dat dan even aan. Een oplossing is altijd mogelijk.

__

Vanaf 15 september ben ik met zwangerschapsverlof. In het nieuwe jaar 2020 ben ik weer beschikbaar voor Yoga en Reiki trainingen. In de tussentijd verwijs ik je graag door via de volgende weg:

Yogalessen: De Yogaschool Utrecht
Privé lessen en lessen op maat: De Yogaschool Utrecht en info@deyogaschoolutrecht.nl
Reiki sessies: Met Ernestine Numan of Renée Narinx via De Yogaschool Utrecht
Reiki Cursussen worden in 2020 weer gepland.

E-mails zal ik tijdens mijn verlof helaas niet lezen. Voor al je vragen over yoga en privé lessen kun je altijd contact opnemen via info@deyogaschoolutrecht.nl. Mijn collega’s zullen je verder helpen.

Contactformulier
Door contact met mij op te nemen ga je akkoord met de Privacy Verklaring.