Yogatherapie Utrecht stress en yoga

Yogatherapie bij stress, spanning en burn-out

Last van stress? Neem een Pauze: van opgebrand naar innerlijke kalmte

Heb je last van stress en spanning? Je bent niet de enige: bijna 75% van de Nederlandse jongeren heeft momenteel zelfs last van een burn-out. Lang opgebouwde spanning en stress die uiteindelijk te veel van je vraagt. De oorzaak doet er in eerste instantie niet toe. Belangrijk is dat je weer energie krijgt, luister naar wat je lichaam nodig heeft en je hart volgt. In de zesweekse cursus Pauze: van Opgebrand naar Innerlijke Kalmte werken we in een persoonlijk traject aan je herstel.

Hoe helpt yoga bij spanning, stress of een burn-out?

Spanning en stress is niet niks. Zeker wanneer je midden in een burn-out zit, is het soms moeilijk te begrijpen dat je er ook weer bovenop kunt komen. Maar niets is minder waar. Yoga helpt en ondersteunt. Rustig bouwen we de energie weer op en kun je spanning van je af laten vallen.

Yogatherapie helpt bij:

  • loslaten van spanning
  • in contact komen met je lichaam
  • leren luisteren naar de behoeften van je lichaam
  • energie opbouwen
  • emoties toelaten en een plek geven

De zesweekse cursus Pauze: Van Opgebrand naar Innerlijke Kalmte komen alle bovenstaande aspecten aan bod. De klachten worden minder, maar nog belangrijker: je leert je lichaam beter kennen, zodat je weet waar de grens ligt. Dat is namelijk niet altijd even gemakkelijk wanneer je er middenin zit. Deze cursus helpt je om weer opnieuw te voelen waar de spanning zit en hoe je dit kunt verminderen.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Wanneer je stress ervaart, vaak gespannen thuis komt of herstellende bent van een burn-out of dit juist wilt voorkomen kun je terecht bij de cursus Pauze: van Opgebrand naar Innerlijke Kalmte.

De cursus start wanneer dit voor jou uitkomt. Doordeweeks of juist in het weekend. In deze cursus maken we samen een programma op maat. Hierbij kijken we naar het geheel van wat er in je leven speelt, wat je nodig hebt en hoe we je lichaam en energie zo goed mogelijk kunnen ondersteunen. Er is ruimte om jezelf te zijn, zonder oordeel, met alle tools die je nodig hebt.

Voor wie?

Voor iedereen die spanning en stress ervaart in het dagelijkse leven. Op het werk of privé, in grote mate (overspannen) of in mindere mate (werkdruk, stress)

Wat kun je verwachten?

De cursus is er voor jou. Ik ben er om jou te begeleiden, maar het werk doe je uiteindelijk zelf. Ik ga uit van je eigen kracht, je eigen inzicht en de kennis die je al in je draagt. Met yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en meditatietechnieken.

  • Zes weken persoonlijke begeleiding
  • 2 uur privé yogales per week
  • Meerdere contactmomenten in de week, afhankelijk van jouw persoonlijke behoefte
  • Persoonlijke aandacht
  • Oefeningen voor thuis, aangepast aan je dagelijkse ritme en capaciteit

Iedere week heb je de mogelijkheid om te starten met de cursus.

De kosten voor 6 weken begeleiding bedragen € 399,-.

Aan het eind van de zes weken ervaar je innerlijke kalmte en rust. Je energie is toegenomen en je spanningsklachten zijn verminderd. Je hebt bovendien geleerd dat je altijd zelf de pauzeknop kunt vinden.

Geïnteresseerd? Ik zie ernaar uit om van je te horen!

Lilly van Viegen yoga therapeut

Voor vragen of meer informatie kun je altijd contact met me opnemen via info@lillyvanviegen.com. Je kunt je natuurlijk ook direct opgeven voor de cursus door een mailtje te sturen.

Never trade your wellbeing for money or safety

Dit heeft mijn yogadocent (Jai C. Salt) eens gezegd, en eigenlijk viel voor mij toen pas het kwartje. Zelf heb ik een tijd gewerkt in een baan die eigenlijk niet voor mij weggelegd was. Dit eiste uiteindelijk zijn tol en ik raakte overspannen. Hierdoor weet ik als geen ander dat het ontzettend belangrijk is om te luisteren naar je lichaam. Je lijf vertelt altijd de waarheid.

Meer lezen over yogatherapie? Klik hier.

Contactformulier
Door contact met mij op te nemen ga je akkoord met de Privacy Verklaring.